Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mevlana İlkokulu

Telefon : 04142474829
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mevlanailkokulu63.meb.k12.tr
Adres : Yenice Mah. 5036. Sk. No 81 EYYÜBİYE/ŞANLIURFA
VİZYON : Mevlana İlkokulu Olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmeye yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Mevlana İlkokulu Olarak; Biz: bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ´´ başarma azmi ´´ ve ´´ geleceği şekillendirme sorumluluğu ´´ ile mükemmele ulaşmak için sürekli gelişmelere öncü olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :33
Öğrenci :1216
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3625
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Sabah Giriş :08.40 Öğlen Çıkış : 14.10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Okulumuz doğalgaz sistemi ile ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Karaköprü ve Haliliye ilçelerinden çevre yoluyla ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. 800 yataklı Eyyübiye devlet hastanesine 1,5 km mesafededir. Belediye Halk Otobüsleriyle de ulaşım sağlanmakta olup 61, 24, 41A numaralı belediye otobüsleri okulumuz önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Yenice Mah.5036.Sokak No:81 Eyyübiye/Şanlıurfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 10 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :